London Albanian Radio

London Albanian Radio

London Albanian Radio Zeri i vetem i Komunitetit Shqiptarë në Londër. Kjo Radio u krijua në vitin 2013 on line për të dëgjuar muzikën e bukur Shqiptare. Për herë të parë zëri i kësaj Radio me Emisione live u degjua me 14 Shkurt te vitit 2017. London Albanian Radio është e lire dhenuk varet nga Politika dhe as nga feja. Qellimi i London Albanian Radio, është të përcjellim traditen e bukur Shqiptare tek brezat e ri dhe të mos harrojmë gjuhën tonë Shqipe. Gjithashtu London Albanian Radio bën të mundur bashkimin e gjithë Shqiptarëve kudo që janë anè e mbanë Botës. LONDON ALBANIAN RADIO( LAR) Mund ta shkarkoni falas në App Sore dhe PlayStore.

Page 16 of 17 1 15 16 17

Login to your account below

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.